Harry Potter - Hogwarts Emblem

MEH ITOT BELOG SAYA

Wednesday, November 17, 2010

haloo sunshine.

wahh lama x update blog ni.
selamat pagi, selamat malam dan selamat hari-hari kepada korang semua.
hmm, sebenarnya banyak story yang aq nak tulis kat blog ni tapi semua nya sudah luput di ingatan ni, almaklumlah banyak usia makin muda. hahaha.
haa, sejak cuti sekolah ni kerja aq tengok tv, conteng-conteng buku, dengar lagu dan dot3. sekali tu tertekan la plak tv8 , aiseh LEE JUN KI punya muka lak kuar ,masa tu pe lagi layan jelah cerita ILJIMAE tu, walaupun ulangan tapi aq still gak nak tengok because of aq tak tengok lagi. hahaha. Pasni mesti pukul 3 je remote control tv akan jatuh kat tangan aq disebabkan nak tengok hero cerita ni. LOVE U JUN KI. MUAHXX.

No comments:

Post a Comment

NUFFNAG MY LOVE !